El Museu de la Tècnica habilitarà un espai per difondre la ciència entre els infants

El projecte serà desenvolupat per la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa"

Beatriu Dorado i Josep Alabern durant la signatura de l'acord
Beatriu Dorado i Josep Alabern durant la signatura de l'acord | OS la Caixa
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 16:12h

Beatriu Dorado i Josep Alabern durant la signatura de l'acord Foto: OSlCaixa


La directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Manresa, Beatriu Dorado, i el vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, Josep Alabern, han anunciat aquest dijous la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" per a la creació d'un racó dels infants al Museu de la Tècnica de Manresa.

L'objectiu d'aquest espai, que s'anomenarà Tècnica 3_6, serà apropar la tècnica als nens i nenes més petits tot facilitant que mentre es diverteixen es facin preguntes sobre com funcionen les coses, reflexionin i resolguin reptes. Els infants, acompanyats d'un adult, tindran accés a diferents propostes amb contingut de caràcter tècnic i tecnològic de lliure elecció. El racó dels infants es dedicarà al públic familiar durant el cap de setmana (nens de fins a 6 anys acompanyats d'algun familiar) i als alumnes d'educació infantil, entre setmana.

La col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" permetrà començar amb tres activitats: els panells experimentals, la transmissió del moviment i l'arc de mig punt i la volta de canó.

L'objectiu de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia és que el nou racó dels infants del Museu de la Tècnica esdevingui un espai de referència no només a la ciutat sinó també a la Catalunya Central.

L'Obra Social "la Caixa" ha destinat una ajuda de/d' 5.000 euros a aquesta col·laboració, que s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Manresa per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

A través d'aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l'entitat, l'Obra Social fa patent el seu compromís amb la Catalunya Central.