Lluís Homar serà «Cyrano», aquest cap de setmana al Kursaal

L'espectacle, inclòs dins del toc de Teatre, es podrà veure a la sala gran dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda

Lluís Homar portarà «Cyrano» al Kursaal aquest cap de setmana
Lluís Homar portarà «Cyrano» al Kursaal aquest cap de setmana | Promocional
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 15:09h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana, dissabte a les 21h i diumenge a les 18h, dues funcions de Cyrano d'Edmond Rostand, en una adaptació de Pau Miró que dirigeix ell mateix i que protagonitza Lluís Homar; i que es va estrenar al Festival Temporada Alta el desembre passat. 

Després de l'experiència de Terra Baixa, en la qual Lluís Homar interpretava tot sol els personatges principals de l'obra de Guimerà, i que es va poder veure també dins del Toc de Teatre, ara Lluís Homar interpreta el paper protagonista del clàssic d'Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac.

Cyrano de Bergerac és una obra teatral escrita per Edmond Rostand estrenada el 27 de desembre de 1897. Una comèdia heròica en cinc actes i en vers, que en la seva època va ser l'obra més popular del teatre francès, basada en la vida del dramaturg i poeta fran­cès Cyrano de Bergerac. Els crítics la consideren una obra mestra i l'èxit més notable del teatre popular. Ara, torna a arribar als escenaris del teatre català, en una adaptació de Pau Miró per a 5 actors encapçalats per Lluís Homar, i amb Joan Anguera, Aina Sánchez i Albert Prat.

Les entrades tenen un preu de 25 euros (22 euros majors de 65 anys i carnet Galliner i 6 euros menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.