El 3/4 de música tornarà diumenge amb Núria Gorchs i Montserrat Sala

Interpretaran obres de Shcumann, Tchaikovski o Lamote de Grignon

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 12:39h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 18 de març a les 12h, el concert del duet format per Núria Gorchs (viola) i Montserrat Sala (piano) amb peces de Glazounov, Kalliwoda, Schumann, Lamote de Grignon, Tchaikovsky i Elgar. 

Amb obres des de Kalliwoda fins a Elgar; un petit tast del repertori romàntic i algunes transcripcions per a viola passant per una de les grans obres del repertori per a aquest instrument: el Märchenbilder de Schumann. Un concert que dona veu a diferents cares del romanticisme i els inicis del segle XX.

Com a teloner dels concerts del cicle, Daniel Picon Edo, alumne de viola del Conservatori Municipal de Música Manresa, interpretarà el 3r moviment del concert número 2 de F. Seitz, acompanyat al piano per la professora Lluïsa Vinyes. 

El proper concert del cicle ¾ de música serà el 15 d'abril amb el duet format per Júlia Real (oboè) i José Antonio Tolosa (piano).

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 euros.