Cardona impulsa un «Taller de Deures» obert a estudiants de primària i ESO

La iniciativa forma part del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural de l'obra social "La Caixa"

per Redacció , Cardona, 15 de març de 2018 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns, 12 de març, va arrencar la primera edició del Taller de Deures, una activitat dirigida a infants i adolescents de Cardona que estan cursant entre 1r de Primària i 4t d'ESO, i que s'allargarà fins al juny.

El projecte està liderat per l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i Càritas Cardona, i forma part de la Programació Comunitària del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l'obra social "La Caixa". El taller compta amb la col·laboració de tots els centres educatius de la vila, del Casal Cívic de Cardona i amb l'acompanyament socioeducatiu per part del centre Logos.


La Programació Comunitària Intercultural és una proposta per a la millora de la realitat existent i el desenvolupament d'experiències innovadores que permetin un ús racional i responsable dels recursos i la participació activa de la ciutadania per tal de contribuir a millorar la convivència i la cohesió social al territori.

Aquesta programació, que s'anirà desenvolupant amb diverses accions a curt, mitjà i llarg termini, és fruit del treball compartit entre els tècnics de salut, educació i benestar social, la ciutadania (promotors de salut, entitats locals i ciutadans a escala individual) i l'administració municipal.

 

Participació