L'Escola Agrària programa cursos sobre permacultura, plantes aromàtiques i flora arvense

Dos d'ells tindran 50 hores de durada i l'altre, 30

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 10:55h
Cultiu ecològic de plantes aromàtiques. Aquest és el títol del proper curs que programarà l'Escola Agrària de Manresa i que començarà el dimarts 27 de març. Però no serà l'únic: l'11 d'abril s'iniciarà el d'Identificació i usos de la flora arvense, i el 21 d'abril l'anomenat Disseny i gestió de finques ecològiques en permacultura.

El primer es durà a terme tots els dimarts d'abril i de maig (menys l'1, Dia del Treballador) i el dimarts 5 de juny de quatre de la tarda a vuit del vespre, i els dissabtes 7 i 28 d'abril i 12 de maig de deu del matí a dues del migdia. En total, seran 50 hores lectives. En el cas dels dimarts les classes es realitzaran a la Finca de Can Poc Oli de l'Escola Agrària. Pel que fa als dissabtes, el 7 d'abril s'anirà a Tarragona; el 28 d'abril, a Balaguer, i el 12 de maig a Ossera.

El cost del curs és de 65 euros i les inscripcions es poden fer fins a 10 dies abans que comenci anant presencialment a l'Escola Agrària. Per a més informació cal trucar al 93 874 90 60.

El següent curs, Identificació i usos de la flora arvense, començarà l'11 d'abril i s'allargarà fins el 30 de maig. Es durà a terme tots els dimecres, menys el 2 de maig, de quatre de la tarda a vuit del vespre. La majoria de les classes es faran a la Finca de Can Poc Oli de l'Escola Agrària, menys les dels dies 9 i 23 de maig, que es realitzaran fora de la ciutat.

El preu del curs és de 32 euros i les inscripcions es poden fer fins a 10 dies abans que comenci anant presencialment a l'Escola Agrària. Per a més informació cal trucar al 93 874 90 60.

Finalment, la darrera proposta formativa, Disseny i gestió de finques ecològiques en permacultura, es durà a terme els caps de setmana del 21 i 22 d'abril; 5 i 6, i 19 i 20 de maig; i 2 i 3, i 9 i 20 de juny. L'horari serà, els dissabtes de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de quatre a sis de la tarda, i diumenges de deu del matí a dues del migdia.

Aquest serà l'únic curs que no es realitzarà a Manresa, sinó que es durà a terme al Mas Les Vinyes de Sant Martí d'Albars (Osona). La formació té un cost de 65 euros i les inscripcions es poden fer fins a 10 dies abans que comenci anant presencialment a l'Escola Agrària. Per a més informació cal trucar al 93 874 90 60.