Fins a vuit grups de la Catalunya Central es beneficiaran del Programa de Suport a la Creació 2018

Els grups Ekko, JoKB, thinkin' Wild, Cèlia Vila, Anaïs Vila, Acts of God, Supercomputer i Morlan River seran dels 58 beneficiats del Programa de Suport a la Creació 2018 que ha rebut un total de 287 peticions

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 10:52h
El passat 16 de gener es va obrir la convocatòria del Programa de suport a la creació musical per a músics i formacions novelles i emergents. Aquest programa consisteix en diferents ajudes a cost zero per a: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i la Fira Mediterrània de Manresa.

En aquest edició s'han presentat 50 grups i artistes d'arreu de la Catalunya Central, una xifra que augmenta en una vintena la participació respecte la passada convocatòria. El total d'ajudes que es concediran aquest 2018 a la Catalunya Central són 8.

Grups seleccionats per la participació al MMVV – Escenari Cases de la Música
 
- Ekko

Actuaran el dijous 13 de setembre a la Plaça dels Màrtirs de Vic conjuntament amb un grup convidat. 

Grups seleccionats per la participació a la Fira Mediterrània de Manresa– Escenari Cases de la Música

- JoKB

Els grups participaran a la programació de la Fira Mediterrània de Manresa en actuació promocional a l'escenari Cases de la Música en horari de tarda/vespre.

Grups seleccionats per a les ajudes per a l'enregistrament de maquetes

- Thinkin' Wild
- Cèlia Vila

Enregistrament de treballs fonogràfics en format demostració o "maqueta" en estudi sense cost per a grups o artistes.

Grups seleccionats per a les ajudes per a la producció de directes

- Anaïs Vila
- Acts Of God 

Els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe.

Grups seleccionats per a les ajudes per a càpsules audiovisuals

 - Supercomputer
- Morlan River

Els grups podran generar càpsules audiovisuals promocionals amb els seus temes. Es posarà a l'abast de les formacions els mitjans tècnics i professionals necessaris per poder crear aquest material