Sant Fruitós Comerç actiu organitza tres actes amb motiu de la II Setmana del Comerç

Dos dels actes estaran dirigits, exclusivament, a membres associats a Sant Fruitós Comerç

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 10:22h
Del 19 al 25 de març de 2018, amb motiu de la II Setmana del Comerç que promociona la Generalitat de Catalunya, Sant Fruitós Comerç Actiu organitzarà els actes següents:

Troba el Click perdut

A l'interior de cada comerç participant hi haurà un click amagat i es tracta de trobar-lo. Cada participant disposarà d'una butlleta amb una sèrie de caselles que caldrà emplenar amb el click que correspongui i el segell de cada comerç. Troba el màxim de clicks que puguis i vine al Nexe el dissabte 24 de març de 18 a 19 h. Rebràs un obsequi i participaràs en un sorteig de lots de Playmobil.

Només pel fet de participar-hi, et convidem a berenar i a gaudir d'una exposició de diorames de Playmobil, a càrrec de Clickdioramas, els dies 24 de març de 16 a 21 h. i el dia 25 de 10 a 13 h.  Una activitat familiar, divertida i amena, oberta a tothom qui hi vulgui participar.  Les butlletes per participar en aquesta campanya es distribuiran a les escoles de Sant Fruitós de Bages.


Xerrades dirigides exclusivament a membres associats a Sant Fruitós Comerç 

Xerrada per tractar el tema MOTIVACIÓ AL COMERCIANT, a càrrec d'ESCODI, Escola Universitària de  Comerç, que portarem a terme el dimarts 20 de març, de 15'15 a 16'45 a la sala del Nexe, a càrrec d'Andreu March, expert en Visual Merchandising  per a diferents marques nacionals i internacionals com Santa Eulàlia, The North Face, Sebago, La Mallorquina, o Redpoint,  entre d'altres

ET MEREIXES QUE ET COMPRIN?

Claus per a una experiència de compra satisfactòria. Si vols millorar l'experiència de compra a la teva botiga:
Fent que els productes "parlin", presentant-los bé.
Aconseguint que el client flueixi a la botiga.
Tenint en compte que els clients no compren, fan "shopping".

SEGURETAT EN EL COMERÇ 

Xerrada a càrrec de la Policia de Proximitat dels Mossos d'Esquadra, per tractar el tema SEGURETAT EN EL COMERÇ, que portarem a terme el dijous 22 de març, a les de 15'15 a 16'45 h a la sala del Nexe.