El Museu de Moià programa activitats per als dies festius escolars de Setmana Santa

Seguint en la línia del campus nadalenc que va organitzar durant l'hivern, es proposaran jocs i tallers pels dies 26, 27, 28 i 29 de març

per Redacció, Moià | 15 de març de 2018 a les 09:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu de Moià i les Coves del Toll, amb el suport de l'Ajuntament de municipi i el Geoparc de la Catalunya Central, han organitzat un campus per a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys amb l'objectiu que passin una bona estona tot coneixent el patrimoni que els envolta, durant els dies laborables de les vacances de Setmana Santa. Seguint en la línia del campus de Nadal que van dur a terme durant l'hivern, la proposta s'adreça, sobretot, a aquelles famílies que treballen i no saben on portar els seus fills i/o filles durant el seu horari laboral.

El campus, anomenat De vacances al Museu!, es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 29 de març de nou del matí a una del migdia. Des de l'organització, a més, es proposa un servei d'acollida abans i després que es comencin les activitats: de vuit a nou del matí i d'una a dues del migdia.


Els interessats a inscriure els seus fills o filles ho poden fer, o bé per a tots els dies, o només per un dia en concret. El preu d'inscripció per anar-hi tots els dies és de 35 euros (en el cas de sol·licitar el servei d'acollida l'import ascendeix als 39 euros en el cas de voler-lo una hora o als 43 si es requereix el de dues hores). Si la intenció és dur l'infant al campus només un dia, el preu a pagar serà de 9 euros.

Per a més informació i inscripcions cal anar presencialment al Museu de Moià; trucar al 93 820 91 34, o enviar un correu a info@covesdeltoll.com abans del 22 de març. El campus no es realitzarà si no hi ha un mínim de 10 infants inscrits.

 

Participació