L'ANC de Manresa reclama anul·lar la votació al secretariat nacional

L'assemblea ha reclamat aquest dimecres anul·lar la votació al secretariat nacional i readmetre la candidatura d'Antonio Baños i la d'altres membres exclosos

L'assemblea de Manresa es mostra disconforme amb la posició de l'ANC nacional
L'assemblea de Manresa es mostra disconforme amb la posició de l'ANC nacional | Albert Ortíz
Pilar Màrquez Ambròs
14 de març del 2018
Actualitzat a les 19:00h
L'ANC de Manresa ha reclamat aquest dimecres anul·lar la votació al secretariat nacional i readmetre la candidatura d'Antonio Baños i la d'altres membres exclosos. També demanen, a través d'un document al que ha tingut accés NacióManresa, que "la junta electoral de l'ANC presenti la seva dimissió i que aquesta sigui admesa", atès que "han passat 24 hores des del comunicat d'exclusió i no hem rebut una explicació al respecte".

L'ANC Manresa exposa qie també el candidat solsoní Marcel·lí Corominas també n'ha estat exclòs. 

Sense Marcel·lí Corominas "s'ha deixat sense possibilitats de tenir representació a tota una comarca", ha denunciat l'ANC Manresa. El seu secretariat ha reclamat saber "els motius exactes que han provocat les exclusions" i el per què es permet sortir als mitjans de comunicació a alguns candidats i a d'altres se'ls exclou amb aquest argument.
 
La Junta Electoral de l'ANC manté aquesta tarda ajornada la votació electrònica després de l'exclusió d'alguns dels seus candidats, com Antonio Baños, que va desfermar polèmica entre els membres de l'entitat i en l'acte de presentació de tots candidats aquest dimarts al vespre. Els exclosos poden presentar les al·legacions que creguin oportunes fins que es reprengui, segons ha informat l'entitat.