El Programa 30 plus ofereix ajuts a les empreses per contractar aturats de 30 anys o més

Els tipus d'ajuts poden ser subvencions econòmiques, reclutament de personal i fer-ne el seguiment, tasques formatives i d'assessorament, etc

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a les 16:19h
El programa 30 plus és una iniciativa innovadora en matèria d'ocupació que consisteix en donar resposta a les necessitats de personal de les empreses, preferentment del Bages, mitjançant ajuts a la contractació de persones en situació d'atur de 30 anys o més i empadronades a la comarca.

Els beneficis que ofereix el programa 30 plus a les empreses són: una subvenció de fins a 707,70 €/mes per un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 mesos de contractació; fer el reclutament i selecció per competències de persones adequades al lloc de treball sense cap cost; dissenyar, executar i fer el seguiment d'una formació adaptada al lloc de treball requerit per l'empresa i finançada pel programa.

A més a més, també es duu a terme assessorament i suport per a la tramitació d'ajuts a la contractació vinculats a aquest programa. Les contractacions es podran dur a terme fins a l'1 d'agost del 2018.

Aquesta iniciativa està finançada pel SOC i pel Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i gestionada pel CIO de l'Ajuntament de Manresa.

Per a l'actual convocatòria 2017-2018 engloba diferents sectors professionals entre els quals es troben la indústria, el comerç, l'hostaleria, el transport i emmagatzematge, els serveis de neteja i la construcció, entre altres que poden ser valorats.