Sallent ofereix un taller de creació de projectes a les associacions del municipi

Aquest taller tindrà una durada de quatre hores i anirà a càrrec d'Avalon, una empresa lligada al teixit associatiu

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat el 15 de març a les 7:49h
Aquest dissabte, onze representants de diverses associacions de Sallent participaran en un taller per fomentar noves idees i projectes i promoure el treball en xarxa entre les associacions del municipi.

Aquest taller tindrà una durada de quatre hores i anirà a càrrec d'Avalon, una empresa lligada al teixit associatiu. El taller consistirà en una part teòrica, on s'exposaran les bases i les eines per saber desenvolupar qualsevol projecte treballant el disseny, els continguts, la redacció, la comunicació i la producció. I una part pràctica, on els participants, per equips, hauran de tirar endavant un projecte fic6ci per dur a la pràctica els coneixements apresos.

L'activitat tindrà lloc a l'Escola de Música Cal Moliner i hi participarà El Carrilet, la Penya Barcelonista Sallent, l'EMM Cal Moliner, l'AVV Sant Víctor-Claret, l'Esbart Vila de Sallent, l’Escola Torres Amat i la Trenta-sisena.

L'objectiu d'aquesta iniciativa del consistori sallentí és enfortir la capacitat de creació i establir sinergies entre les associacions per a futurs projectes, ja siguin individuals o conjunts, per promoure l'activitat al municipi.