La Papasseit acollirà la presentació de «Tres contra Déu», de Miquel Darnés

La novel·la tracta sobre els darrers dies de la Guerra Civil quan Barcelona se'n va anar a dormir republicana i s'alçà franquista

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a les 7:38h
Miquel Darnés, degà del Col·legi d'Enginyers de Barcelona, presentarà divendres a Manresa la novel·la sobre la Guerra Civil "Tres contra Déu". L'acte tindrà lloc a la Llibreria Papasseit a 2/4 de 8 del vespre.

"Tres contra Déu. Dietari d'una ocupació" tracta sobre el final de la Guerra Civil i serà presentada amb l'autor i Àngel Vilarasau, Degà de l'Escola d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa.

Miquel Darnés és periodista i enginyer. Actualment té el càrrec de Degà al Col·legi d'Enginyers de Barcelona però el seu rostre ens resultarà familiar, ja que amb anterioritat ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com TV3, El Temps, el diari Avui o la revista Presència, entre d'altres.

En aquesta ocasió, Darnés visitarà Manresa per a presentar la seva darrera novel·la «Tres contra Déu. Dietari d'una ocupació» (Llibres de l'Ìndex,
2017).

La novel·la tracta sobre els darrers dies de la Guerra Civil quan Barcelona se'n va anar a dormir republicana i s'alçà franquista. Un reporter anglès és l'encarregat d'explicar la repressió contra els vençuts amb l'ajut inestimable de tres personatges singulars. Aquests estan interessats en demostrar la maldat de l'Església catòlica, que està al costat incondicional del criminal Franco.

La presentació, a càrrec de Miquel Darnés i Àngel Vilarasau, tindrà lloc el proper divendres 16 de març a 2/4 de 8 del vespre a la Llibreria Papasseit (C/Barcelona, 25 de Manresa) i és oberta a tothom.