aigua

Impulsen un conveni per millorar el sanejament de l'aigua a Manresa i Sant Joan

L'ACA i la Mancomunitat de Municipis del Bages redactaran un projecte per fer una variant del col·lector

| 13/03/2018 a les 18:03h
Arxivat a: Municipis, aigua
La depuradora de Manresa | ACA
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Mancomunitat de Municipis del Bages per al sanejament han signat un conveni per a la redacció del projecte constructiu de la variant del col·lector d'aigües residuals en alta de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada. La modificació, que es farà al barri de Sant Pau de Manresa, permetrà fer amb major eficàcia les tasques de manteniment del conducte. L'import màxim per finançar la redacció és de 40.000 euros, aportats per l'ACA, mentre que la Mancomunitat de Municipis del Bages per al sanejament s'encarregarà de la redacció i la tramitació dels corresponents expedients de contractació.

L'actuació es troba inclosa en el Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya vigent (2016-21) que, amb el programa de mesures associat, inclouen les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines.

En aquests moments 516 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament de més del 97,1% de la població catalana. Pel que fa al Bages, la comarca hi ha 17 depuradores en servei que depuren les aigües residuals generades pel 95% de la seva població. 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Manresa reviurà la desfilada dels Armats | Sussi Garcia
01/01/1970
Del divendres 23 al diumenge 25 de març
01/01/1970
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 24
VÍDEO Campanya contra la invisibilitat de les dones al primer sector | Ramaderes de Catalunya
«El despertar de la primavera» de Frank Wedeking arribarà al Kursaal el 24 de març | Promocional