La delicada radiografia dels sentiments prosaics, el 7è disc de Falcon&Firkin veurà la llum divendres

Falcon & Firkin publicaran el seu darrer treball aquest divendres
Falcon & Firkin publicaran el seu darrer treball aquest divendres | Imatge promocional
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 12:33h
Aquest divendres, 16 de març, la banda manresana Falcon & Firkin traurà a la llum el seu setè treball, Bressagio, un pas endavant en la carrera del quartet masculí que, novament, es posiciona com un dels grups catalans amb més influències britàniques i americanes. El disc presentarà cinc temes inèdits i cinc més que ja eren presents en anteriors publicacions, però que en aquest cas han estat enregistrats amb nous arranjaments, tenint en compte el seu estil pop-rock, cada cop més marcat.

Bressagio es caracteritza per la delicada composició lletrística de les seves cançons, així com també per un aprofundiment en els sentiments quotidians i prosaics. Tot plegat, amanit amb qualitat musical notable, que mostra l'evolució i la maduresa dels músics.

Després dels singles 27 d'abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola) dedicada a l'etapa del futbolista com a entrenador del Futbol Club Barcelona i Cridem la llibertat, en homenatge al  moviment independentista, arriba el moment de presentar un llarga durada, el setè de la trajectòria de Falcon & Firkin, produït pel també membre de la banda, Jordi Armengol.