Rosich afronta el repte a ser escollida presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme

Dissabte se celebran les eleccions en que només hi ha dues candidatures, la de la manresana, i la de l'actual president, Joan Villuendas

Mercè Rosich en un acte de la Federació Catalana d'Atletisme
Mercè Rosich en un acte de la Federació Catalana d'Atletisme | CAM
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 12:27h
La manresana Mercè Rosich i el seu equip afrontaràn aquest proper dissabte el seu repte de presidir la Federació Catalana d'Atletisme, i conduir l'atletisme català els propers quatre anys. La candidatura de Rosich només té un contendent, l'actual president Joan Villuendas.

Rosich ha format una junta transversal, representativa de tot el territori català, que fa que aquesta aporti les diferents realitats que es viuen arreu. Amb el seu eslògan de campanya "Per una Federació d'avui i per a demà", la manresana ha buscat la complicitat de tots aquells clubs, directius, tècnics, atletes i jutges d'atletisme que se sentin identificats amb el seu projecte. 

Les linees estratègiques del seu programa van encaminades en cinc apartats: Clubs, atletes, tècnics, gestió federativa i comunicació i màrqueting. Per més informació, es pot visitar candidaturamercerosich.blogspot.com.es

La candidatura de Rosich encara aquesta darrera setmana amb optimisme, tot i que se seguirà treballant per eixamplar el suport. 

De fer realitat l'objectiu i que Rosich fos la persona escollida, seria la primera dona presidenta de la Federació Catalana d'Atletisme en tota la seva història. 

L'acte de votació de les eleccions serà el proper dissabte 17 de març a les 10 del matí al Consell Català de l'Esport (Av dels Països Catalans, 12 -08950 -Esplugues de Llobregat).