La Western Reserve Academy de Hudson ofereix un excels concert a Cardona

En el marc dels actes de commemoració del 60è aniversari de la Coral Cardonina

La Western Reserve Academy de Hudson durant el concert a Cardona
La Western Reserve Academy de Hudson durant el concert a Cardona | Coral Cardonina
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 11:01h
El prestigiós cor de la Western Reserve Academy de Hudson (Ohio) va oferir diumenge un concert extraordinari a l'església de Sant Miquel de Cardona, en el marc de la celebracions del 60è aniversari de la Coral Cardonina. 

El cantaires de la WRA, una de les institucions educatives més destacades i elitistes dels Estats Units, va desglossar un escollit programa musical integrat per un ampli ventall de cançons tradicional d'arreu del món, espirituals negres, peces clàssiques de compositors com Mozart i Gabriel Faure, així com moderns arranjaments de música pop a cappella. Dirigits per Margaret Karam i acompanyats pel reconegut organista Edward Wiles, alguns dels seus cantaires van distingir-se també com a solistes i brillants instrumentistes (trompa, violí i violoncel). 

El públic que va omplir més de mitja nau del temple va aplaudir efusivament els cantaires nord-americans que el proper divendres actuaran a Montserrat i a Santa Maria del Mar de Barcelona. La Coral Cardonina va sumar-se a les seves veus per a interpretar dues peces al finalitzar el concert: "Gaudeamus iguitur" i "Ave verum Corpus" de Mozart. 
Arxivat a