Partidàs entre els femenins de CN Minorisa i CN Sabadell B que surt creu (10-11)

Líders i segones de la Primera Divisió no decepcionen

Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat a les 22:23h
El passat divendres a les piscines manresanes es va celebrar el partit que enfrontava als dos primers classificats de la segona fase de la lliga catalana femenina de Primera Divisió, el CN Minroisa i el CN Sabadell B.

El partit no va defraudar i va tenir tots els ingredients d'un gran enfrontament, gols, bon joc i emoció. El resultat final, victòria mínima per a les vallesanes (10-11), no va ser el més just, ja que les de Peirón van merèixer com a mínim un empat, que hagués estat transcendental per tal d'assegurar la seva participació en el campionat d'Espanya del proper mes de maig.

El primer quart va finalitzar amb empat a dos gols, amb alternances en el marcador i gols de les amfitriones de Cèsar i Casasayas. El joc desenvolupat per les manresanes convidava a l'optimisme, però el líder de la competició imposà la seva condició en el segon període de joc per fer que s'arribés a la meitat del partit amb 5-7 en el marcador. Els tres gols de les de casa rubricats per Casasayas, Peirón i Puerta.

Res estava decidit i tot i que el tercer parcial també va ser per les de la cocapital del Vallès, l'ànim de les del centre de Catalunya no va defallir. A vuit minuts per la fi del matx el marcador era de 7-10. Les anotacions de les minoristes en el tercer període van ser obra de César i Peirón. 

La fe en les seves possibilitats va fer que, amb gols de Fores, Toribio i Casasayas, les manresanes empatessin a 10 gols a manca de 3.41 per la conclusió del partit. Intercanvi d'oportunitats per ambdós sets, però van ser les jugadores del B del campió d'Europa les que van aconseguir l'únic gol fins a la fi de l'encontre.

Arbitratge a càrrec de A. Suárez i A. Sánchez. Van assenyalar nou exclusions i dos penals a les jugadores locals per cinc exclusions a les visitants.

Parcials: 2-2, 3-5, 2-3 i 3-1.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas 3, I Peirón 2, A Toribio 1, C Puerta 1, L Flores 1, E Noguera, L Muns , J César 2, A Bisbal, A César i M Sala.
CN Sabadell B: N Lopera, M Sagrera 2, M Lainez, N Pérez 4, N Molina, N Lozano. N Ferrán, A Carvajal 1, L Sánchez, J Prados 2, N Ruiz 1, S Miró 1, P Carilla.