Atbara porta la peculiaritat dels seus sons al cicle Tarima

Atbara ha ofert el penúltim espectacle del cicle Tarima
Atbara ha ofert el penúltim espectacle del cicle Tarima | Marc Orriols
Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat a les 21:33h
El el sisè concert del cicle de Tarima que es duu a terme al Bar Nais de Manresa ha estat a càrrec d'Atbara, un duet format per Marta Viñeta (veu) i el manresà Jofre Fité (piano i sintetitzadors). El concert ha estat marcat per la peculiaritat del so de les cançons, sovint d'un aire clarament jazzístic i també amb un ressò en els teclats de sintetitzadors que han omplert de sons molt professionals el pis de dalt del Bar Nais.

En el penúltim concert del cicle de Tarima han sonat versions de Radiohead, Manel, Bruno Mars, Steve Wonder amb un toc tan personal que fins i tot podien ser irreconeixibles i sonaven pròpies. El duet es troba en moments iniciàtics, i els dos estudiants de l'ESMUC comencen a atrevir-se a deixar-se anar a sobre l'escenari, tal i com han sonat avui a Tarima.

El cicle de Tarima (Cebecé) arriba ja a final del seu cartell la setmana que ve amb la visita de les germanes Escartín, vingudes del Penedès amb el seu projecte Escarteen Sisters, i presentaran el seu nou disc que surt aquest dilluns amb el mateix nom.