La Milla del Peguera aplega 237 atletes

L'esportista Núria Picas, ex alumna de l'institut Lluís de Peguera, ha saludat als organitzadors de la cursa i als guanyadors

Núria Picas ha saludat organitzadors i guanyadors de les proves
Núria Picas ha saludat organitzadors i guanyadors de les proves | INS Lluís de Peguera
Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat a les 18:31h
La Milla del Peguera es va celebrar amb molt d'èxit aquest diumenge. Aquesta cursa atlètica s'ha organitzat en motiu del 90è aniversari de l'institut Lluís de Peguera, però un dels professors organitzadors, en Josep Castilla, no descarta que la Milla del Peguera pugui tenir continuïtat veient l'èxit participatiu i organitzatiu que ha tingut la cursa. Un total de 237 esportistes han participat a la Milla del Peguera.

Una cursa tècnica

La Milla tenia el seu inici a l'alçada de l'edifici dels Sindicats al Passeig Pere III de Manresa i baixava fins a l'alçada del Conservatori on els participants tornaven a pujar per la banda del teatre Kursaal de Manresa fins arribar a l'institut. La Milla, una distància d'un quilòmetre i sis cents metres, és una cursa habitual en atletisme, una prova ràpida i molt tècnica. 

Tot i que la Milla del Peguera tenia un caire popular i participatiu també hi havia la part competitiva per als participants.

Núria Picas, saluda als guanyadors

L'esportista Núria Picas, ex alumna de l'institut Lluís de Peguera, ha passat pel Peguera per saludar als organitzadors de la cursa i als guanyadors. Ho ha hagut de fer de manera fugaç perquè tot just havia de marxar per agafar un avió que la dirigeixi a la seva nova aventura: creuar els Alps amb esquís de muntanya. L'atleta ha recordat el seu pas pel Peguera i s'ha desplaçat expressament fins al centre "perquè em feia molta il·lusió. Llàstima que hagi de marxar avui mateix cap a l'aeroport i no pugui estar-m'hi més”, declarava Núria Picas.

Guanyadors i Guanyadores

La Milla del Peguera ha tingut dues curses, la dels alumnes d'ESO i la dels alumnes de batxillerat, pares, mares i tothom qui hi volgués participar.

En cursa per a alumnes d'ESO les persones guanyadores han estat:

Masculí

1- Jan Bayona 4,13
2- Andreu Sardans 4,29
3- Isaac Rovira 4,34

Femení

1- Duna Expósito 5,20
2- Fatima Benamar 5,49
3- Valia Le Grix 5,54


En la cursa per a alumnes de Batxillerat, familiars i públic en general

Masculí

1- Najit Khazzan 4,51
2- Didad Azuaza 4,53
3- Jacob Owusu 5,02

Femení

1- Maria Rovira 5,29
2- Julia Pla 5,53
3- Abril Pla 5,55

Els atletes guanyadors s'han endut un trofeu de La Fundació La Caixa que ha estat patrocinadora de l'esdeveniment, que també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa.