Més de mil vehicles ja han participat en la setena edició de les Comes 4x4 Festival

L'exhibició Dakar BFGoodrich ha estat de nou una de les activitats més destacades gràcies a la participació d'alguns dels pilots espanyols del Dakar 2018

Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat a les 21:44h
Les Comes acull durant el cap de setmana el 4x4 Festival
Les Comes acull durant el cap de setmana el 4x4 Festival | Les Comes
Gran èxit de participació en les dues primeres jornades de Les Comes 4x4 Festival que s'està celebrant aquest cap de setmana a Les Comes (Súria). Amb 900 vehicles en pista divendres i 900 dissabte -el límit marcat per l'organització- es preveu marcar un nou rècord de participants, ja que aquest diumenge s'espera que altre cop 900 vehicles més accedeixin als més 60km de pistes 4x4 de Les Comes.

El que ja és l'esdeveniment referent del 4x4 a Europa ha congregat participants vinguts de més de 10 països diferents, entre els quals Finlàndia, Alemanya, Anglaterra, Italià, Bèlgica i Portugal, entre d'altres. Aquest fet, és una mostra més de l'abast d'aquest esdeveniment, que s'ha fet un lloc a les agendes del 4x4 d'arreu del món.

A l'exhibició Dakar BFGoodrich, una de les activitats més esperades, el públic ha pogut veure en acció alguns dels vehicles protagonistes del Dakar 2018. Els camions d'en Jordi Juvanteny, Pep Sabater i del vencedor de l'Àfrica Race 2018 Gerard De Rooy, han estat els “mostres” protagonistes d'aquesta exhibició. En cotxes i side-by-side, Isidre Esteve, Xavi Foj, Josep Nicolás, i José Luis Peña han completat l'exhibició.

A més de tots els pilots mencionats, a la conferencia Dakar de dissabte al vespre s'hi ha afegit el guanyador del Dakar 2018 Lucas Cruz, a més de Pep Vila, Moi Torrallardona, Wuf van Ginkel, Oscar Fuertes i Cristina Gutierrez. Tots han compartit durant el vespre les seves experiències del Dakar en una multitudinària conferència.

Els participants de les exhibicions Ultra4 Iberian Challenge i Supertrack Pirelli han fet vibrar un públic que ha quedat bocabadat de la capacitat per superar obstacles que tenen els vehicles que hi han participat. Altres activitats de gran èxit de la jornada han estat l'exhibició RC-Crawler, l'exposició de 4x4 clàssics, el curs de pneumàtics BFGoodrich i el tour amb 4x4 que ha permès als visitants conèixer els diferents indrets i pistes de les que gaudeixen els participants a Les Comes. 

La fira comercial ha congregat milers de visitants que han gaudit de les novetats dels més de 50 expositors que han assistit a aquesta gran cita del motor.

Les activitats d'aventura i la zona infantil han donat el toc més familiar a la jornada que ha conclòs amb un concert nocturn de la mà del grup de música K-melot.
Arxivat a