El Cd'E Manresa visita Santa Coloma de Farners amb la voluntat de refer-se

Els manresans continuen segons a 7 punts dels tercer classificat, el CF Montañesa

Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 19:28h
El Cd'E Manresa disputarà aquest dissabte a les 4 de la tarda un partit al camp del CE Farners, que serà una autèntica prova de foc per als manresans després de la derrota al Nou Estadi 1-2 contra la Jonquera la passada jornada.

Dani Andreu explica que "afrontem el partit amb la baixa de Brian, que diumenge passat va patir una microrotura fibril·lar als isquios. Amb l'eco realitzada som optimistes que no sigui per llarg. Segueix entre cotons, Manel Sala, a l'espera de la seva evolució i és seriós dubte, sobretot per jugar d'inici".

L'entrenador dels manresans valora que "el dimarts va ser un dia molt dur. Possiblement el més dur d'ençà que sóc al Manresa. Portàvem moltes setmanes sense perdre i il·lusionats per seguir lluitant pel Campionat, cosa que seguim i seguirem fent. En la sessió de dijous, vaig tornar a casa amb la sensació que tot tornava a estar al seu lloc, i això espero trobar en l'última sessió d'avui".

El Cd'E Manresa continua imbatut en els desplaçaments, on acumula 32 de 36 punts possibles -10 victòries i 2 empats-. La creu és al Nou Estadi amb 14 punts de 33 possibles -4 victòries, 2 empats i 5 derrotes-. Segueix segon a la classificació amb 46 punts, mantenint els 7 punts de marge sobre el tercer, CF Montañesa, però més lluny del líder, el FE Grama, que ha passat a ser de 8.

El CE Farners ve d'empatar a 0 al camp del CF Can Vidalet. Figura vuitè amb 34 punts, a 12 dels manresans. La seva sèrie és de 10 victòries, 4 empats i 9 derrotes, amb 30 gols a favor i 28 en contra. Es mostra bastant consistent com a local amb 6 partits guanyats, 2 empatats i 3 perduts.

Andreu considera que "històricament ens ha fet patir molt, malgrat que amb final positiu. Aquest any espero el mateix. Un rival igual que la Jonquera, que no té res a perdre ni a guanyar, i que s'enfronta a un rival ,"a priori" favorit, com som nosaltres. El que està molt clar, és que si estem a un bon nivell, tenim opcions de guanyar. Sinó serà un cara-creu".