Èxit de la Paidos Travel Market, un projecte educatiu de cicle superior

Jornada de portes obertes a l'escola Paidos
Jornada de portes obertes a l'escola Paidos | Paidos
Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 12:57h
L'Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages, va celebrar, el dissabte 3 i el dimecres 7 de març, la  jornada de portes obertes per explicar, a totes les famílies interessades, la seva proposta educativa dels  4 mesos  als 16 anys.

Una de les activitats més destacades va ser la Paidos Travel Market on els alumnes de 5è i 6è de Primària van exposar el projecte que han realitzat aquest trimestre. En equips de 4 estudiants, una vegada escollit un país, van buscar informació sobre el clima, la gastronomia, la moneda, els horaris, els atractius turístics,... i van preparar un itinerari, per a 5/7 dies,  que exposaven a la Fira de Turisme.

Els i les  alumnes han après a organitzar-se la feina amb l'ajuda d'uns calendaris (Diagrama de Gant) per tal de tenir-ho tot a punt, pressupost inclòs, per atraure les visites al seu estand. El Projecte contempla diferents àrees (coneixement del medi social, llengües, matemàtiques, plàstica,...) i el desenvolupament de les  competències necessàries per a esdevenir persones creatives, emprenedores, crítiques, amb habilitats socials i emocionals, que sàpiguen cooperar, compartir i treballar en equip, competents en TIC i plurilingües.