El Petit Celler programa un curs de tres dies d'iniciació al tast

Es durà a terme el dijous 15 i els dimecres 21 i 28 de març de dos quarts de nou a dos quarts d'onze del vespre

Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 12:12h
El proper dijous 15 de març s'iniciarà, a la botiga manresana El Petit Celler, un curs intensiu d'iniciació al tast, que s'allargarà tres dies i tindrà una durada total de sis hores. 
 
En el curs, els assistents aprendran conceptes bàsics del tast, tot provant vins blancs, negres, rosats i escumosos (caves i champagnes), d'una alta i variada qualitat. Es definiran i s'explicaran els objectius dels tastos, definint els sentits implicats en la degustació, valoració visual, olfactiva i gustativa.
 
Les sessions també comptaran amb un apartat on s'exposaran les diferències bàsiques entre les varietats negres i blanques de raïm, i com s'elaboren els vins blancs, rosats, negres joves i amb criança i els caves. A més, també s'oferirà un tast a cegues i es repartirà un dossier explicatiu.
 
El curs començarà el dijous 17 i s'allargarà dos dies més: el dimecres 21 i el dimecres 28 de març. L'horari en tots tres casos serà de dos quarts de nou a dos quarts d'onze del vespre.
 
Les inscripcions per prendre part en el curs tenen un preu de 80 euros i ja estan obertes. Es poden formalitzar anant presencialment a la botiga (passeig Pere III, 18), trucant al 93 872 19 07 o enviant un correu a [email protected]. Les places són limitades.