Sant Fruitós oferirà dos cursos gratuïts per a les entitats del poble

Un tractarà de la Llei de Protecció de Dades i l'altre, d'eines de gestió en línia

Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 11:55h
Amb l'objectiu d'enfortir i capacitar el teixit associatiu, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a través de la concessió de recursos per a la participació ciutadana de la Diputació de Barcelona, oferirà dos tallers gratuïts adreçats a entitats del municipi. 

El primer curs tractarà sobre la Llei de protecció de dades i tindrà lloc el proper 12 de març. En ell s'intentarà proporcionar a les entitats uns coneixements bàsics sobre quines són les mesures necessàries per garantir la privacitat de les dades que tracten. 

El següent curs, anomenat Eines de Gestió en línia i treball en xarxa, tindrà l'objectiu de proporcionar coneixements bàsics sobre les característiques i avantatges del treball en xarxa, així com també ensenyarà quines són les eines i aplicacions del núvol per al treball col·lectiu pel tal d'aconseguir una millor comunicació i treball intern de les diferents associacions i entitats. Tindrà lloc el 17 de març.

Tots dos cursos es faran al Nexe- Espai de Cultura i cal respervar plaça prèviament enviant un correu a [email protected].