Imagina't portarà dissabte al Teatre Conservatori «La cigala i la formiga»

La companyia Xip Xap Teatre portarà «La cigala i la formiga» al Teatre Conservatori
La companyia Xip Xap Teatre portarà «La cigala i la formiga» al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
08 de març del 2018
Actualitzat a les 17:22h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 10 de març a les 17.30h, al Teatre Conservatori amb l'espectacle de titelles "La cigala i la formiga" de la Cia. Xip Xap Teatre, interpretat per Imma Juanos, Víctor Polo i Oriol Panes Ritxi

A través dels personatges de la cigala i la formiga viatjarem per totes les estacions de l'any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l'amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l'ofici que més ens agradi.

La Faula de la Cigala i la Formiga té un final de faula tradicional com ja el van escriure tots els autors. I això és el que us volem contar... o potser no.

Les entrades per veure "La cigala i la formiga" tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.