Les dones tallen la C-55 durant dues hores

En una acció no anunciada, el Comitè de Vaga Feminista s'ha trobat a les 6 del matí i s'han dirigit a tallar la carretera en el terme de Manresa |L'acció ha afectat el trànsit en els dos sentits de la marxa, i la C-16 ha obert barreres

08 de març del 2018
Actualitzat a les 11:30h
El Comitè de Vaga Feminista ha tallat aquest dijous al matí la C-55
El Comitè de Vaga Feminista ha tallat aquest dijous al matí la C-55 | CGT
Un grup de dones convocades pel Comitè de Vaga Feminista, ha tallat aquest dijous al matí la C-55 en el seu pas per Manresa al punt quilomètric 26,2, en la primera de les accions "no mixtes" de la vaga del 8-M que portaran a terme al llarg de la Diada de les Dones Treballadores. L'acció, que ha durat dues hores, ha estat desconvocada a 2/4 de 10 del matí.

El punt de trobada era la plaça de la Reforma a les 6 del matí, i des d'allà, la manifestació, reservada a dones i a trans, s'ha dirigit fins a la C-55 per tallar-la. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el tall de la via s'ha concretat a les 7.36h en tots dos sentits del trànsit. Com a mesura evasiva, Trànsit ha aixecat les barreres de peatge a l'Autopista Terrassa-Manresa, la C-16.

Després de desconvocar el tall, les vaguistes continuaran la seva acció amb una cercavila a les 10 del matí que sortirà de la plaça Sant Domènec. Aquesta també serà una acció "no mixta". Finalment, a les 7 de la tarda hi ha prevista una manifestació, en aquest cas oberta, que sortirà de la Ben Plantada.