Francesc Martínez anuncia que plega d'alcalde de Castellnou de Bages

L'alcalde ha fet públic un ban en que carrega contra l'oposició l'endemà de la renúncia de Pilar Rubio com a regidora

07 de març del 2018
Actualitzat el 08 de març a les 8:31h
L'alcalde de Castellnou Francesc Martínez, al costat de la regidora Pilar Rubio
L'alcalde de Castellnou Francesc Martínez, al costat de la regidora Pilar Rubio | Pere Fontanals
Francesc Martínez ha fet públic un ban aquest dimecres al matí on anuncia que plega com a alcalde de Castellnou de Bages després d'11 anys presidint el consistori. En el ban Martínez no especifica quan farà efectiva la seva renuncia, ni si deixarà l'acta de regidor del ple municipal, ni si tornarà a optar a l'alcaldia a partir de 2019, però assegura que "és el moment de dir prou!" i que "amb la meva dignitat no s'hi juga".

L'anunci arriba l'endemà que la regidora de govern Pilar Rubio anunciés la seva renúncia per motius personals, en un ple molt convuls. En el ban, Martínez acusa el regidor no adscrit Manel Valero, a qui defineix com a "trànsfuga", de ser el responsable de la situació que viu actualment el municipi. Però també té paraules per als regidors d'ERC i el de CDC a qui titlla d'"il·luminats".

Martínez valora la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament assegurant que va entrar en un consistori amb deutes i que el deixa sanejat. També assegura que en els propers dies es publicarà un butlletí municipal amb més informació i un resum de la seva gestió en els tres mandats.

L'encara alcalde denuncia l'"indecent postureig" que s'ha viscut en els darrers plens municipals "plens de mentides", amb uns regidors "que haurien de donar exemple i que ja demostraré que no és així".
 

Ban de l'alcalde de Castellnou de Bages