Cineclub programa una pel·lícula pel Dia de les Dones i una per la Francophonie

Diumenge projecta "Brava" i dimarts "Inch'Allah"

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 14:20h
L'auditori de la Plana de l'Om acollirà sota l'organització de Cineclub la projecció de dues pel·lícules amb un posterior debat, els propers diumenge i dimarts, la primera en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones, i la segona per la Francophonie.

Diumenge a 2/4 de 7 de la tarda es projectarà "Brava", dirigida per Roser Aguilar. La tertúlia posterior es portarà a terme amb l'actriu principal de la pel·lícula, Laia Marull. I dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, serà el torn d'"Inch'Allah", d'Anaïs Barbeau-Lavalette. El col·loqui posterior es farà amb Agustí Argelich, membre de l'Acadèmia del Cinema Català i productor de curtmetratges de TV3. El preu d'entrada per veure "Brava", és de 5 auros. "Inch'Allah" es projecta amb entrada gratuïta.

Brava

La vida de Janine sembla que va bé fins que és assaltada al metro i tot s’ensorra. Mirant de fugir del seu turment interior, s’escapa al poble on ara viu el seu pare per intentar amagar les seves ferides. No obstant això, allà, en comptes de trobar la pau que busca, s’acostarà al seu costat més fosc.

Va ser nominada als Gaudí a millor pel·lícula, actriu protagonista i actor secundari.

Inch'Allah

En un camp de refugiats palestí de Cisjordània, Chloé, una jove canadenca, té cura de dones embarassades. La seva relació amb persones que es troben a banda i banda dels murs i punts de control del camp farà canviar les seves creences i les seves conviccions.

Prmi de la Crítica de la secció Panorama del Festival de Berlín. Millor actriu secundària i nominada a millor pel·lícula, direcció artística, muntatge, vestuari i so als premis Jutra del Quebec.