La CUP, molesta amb l'equip de govern per convocar una reunió durant la vaga del 8-M

La formació rupturista reclama a les dues forces majoritàries al consistori "respectar el compromís que van prendre de secundar l'acció"

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 11:18h
La CUP de Manresa ha emès un comunicat en el qual titlla l'equip de govern del consistori (PDECat i ERC) de "prioritzar els titulars per sobre dels fets", després que aquest darrer hagi convocat una reunió de la Comissió Informativa de Territori pel dia 8 de març a la una del migdia, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones Treballadores.

Segons la formació rupturista, si se celebra l'encontre s'estarà trencant "el compromís que van prendre, durant el ple municipal del mes de febrer, de donar suport a la vaga feminista convocada pels sindicats". La reunió, segons expliquen els cupaires, comptarà amb l'assistència de sis persones (sense comptar els càrrecs electes), dues de les quals, com a mínim, seran dones".

És per aquest motiu que els de l'esquerra independentista demanen a l'equip de govern "respectar els acords que ells mateixos van proposar i apostar d'una vegada per totes per un desplegament de polítiques feministes valentes". En aquest sentit, la CUP afegeix que quan es va aprovar la moció de secundar la vaga de dues hores, "nosaltres ens vam abstenir perquè creiem que quedava curta i ara veiem que ni tan sols compleixen els mínims a què es van comprometre".

Finalment, el comunicat acaba demanant que es reconsideri la convocatòria de reunió de la Comissió i "es traslladi a un altre dia".