La manresana GM Integra RRHH s'integra a la multinacional belga Securex

Amb aquest moviment empresarial, l'empresa manresana passa a convertir-se en la filial espanyola d'aquest important grup europeu

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 10:26h
La manresana GM Integra RRHH, empresa especialitzada en l'externalització de nòmines i la consultoria de RRHH, va passar a finals de 2017 a integrar-se dins de la multinacional d'origen belga, Securex.

Amb aquest moviment empresarial, GM Integra RRHH passa a convertir-se en la filial espanyola d'aquest important grup europeu, proveïdor de serveis en el camp dels recursos humans.

Amb operacions en més de 20 països a través de la seva xarxa europea, Securex es va fundar el 1905. Compta amb oficines pròpies a Bèlgica, Luxemburg, Holanda, França, i ara a Espanya, des de les que gestiona les nòmines per 285.000 treballadors.

Amb aquesta incorporació, GM Integra RRHH reforça la seva vocació internacional, donant suport a través de les seves oficines de Madrid, Manresa i Sant Cugat del Vallès (Barcelona), a les empreses que operen internacionalment.

Maica Enrique, directora de GM Integra RRHH, afirma "GM Integra RRHH porta més de 30 anys, donant servei en el camp de l'administració de nòmines i la consultoria de RRHH a Espanya, a companyies de diferent grandària i sector. Estem contents de formar part de Securex, una oportunitat per acompanyar els nostres clients en els projectes internacionals, donant-los suport amb el principal grup europeu de RRHH".

Així també el director adjunt de Securex, Filip Baptist, diu que "estem convençuts que comptar amb GM Integra RRHH és un important pas en l'expansió internacional de Securex, reforçant així la nostra posició a tot Europa".