Diumenge arriba la Mostra de Vins de Navàs i l'Arrossada de Castelladral

També hi haurà la caminada popular amb tres opcions: de 17, 14 i 5 quilòmetres

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 10:18h
El segon diumenge de març, a Castelladral hi ha una cita ineludible, que és la Festa de l'Arrossada, la Mostra de Vins del municipi de Navàs i la Caminada Popular entre altres activitats.

La més matinera és la caminada, que comença a les 8 i convida a fer un passeig amb un recorregut de tres opcions: 17, 14 i 5 quilòmetres. La ruta passarà per la vall que forma la riera d'Hortons, amb un parell d'indrets fascinants: el Toll del Banyuts i els Balç de les Vinyes, que amb la crescuda de la riera són d'una gran bellesa. L'esmorzar es farà a prop de la finca de Sant Just de Serrateix. En alguns punts del camí i si el dia és clar, es podran contemplar bones panoràmiques.

La riquesa i varietat de productes elaborats en base als fruits que donen les vinyes de Navàs se'n podrà fer un tast a la Mostra de Vins, amb la complicitat i els detalls que aporten els productors.

A Castelladral, fins a les 11 hi haurà servei d'esmorzar per a tothom, fira de proximitat i artesania, missa a les 12, concert de la Coral Nova a la 1, i l'espectacular Arrossada de Castelladral al pla de les alzines, a partir de les 2 de la tarda. Els actes acabaran amb un ball amenitzat per Joan Soler a les 5 de la tarda.

La Venda de tiquets de l'Arrossada es fa a les botigues de Josep Seriols de Navàs, a la Polleria Lluïsa de Súria, a l'Alberg de Castelladral i a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs.