Mireia Pintó i l'Orquestra Terrassa 48 trencaran els tòpics de l'òpera en un concert al Conservatori

El recital oferirà un viatge a través de les àries de Rameau, Purcell, Vivaldi, Donizetti, Puccini, Gounod o Bizet

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 9:48h
El Teatre Conservatori acollirà aquest diumenge, 11 de març, a les sis de la tarda, el recital Un passeig per l'òpera, amb la mezzosoprano manresana Mireia Pintó i l'Orquestra Terrassa 48. La proposta és un recorregut musical que abraça àries i peces orquestrals del gènere que van des del Barroc al Romanticisme, passant pel Classicisme, i que pretén acostar l'òpera a tots els públics.
 
L'espectacle, en forma de concert, és un viatge d'emocions i sentiments a través de les àries de diversos compositors referents en la història de l'òpera com ara Rameau, Purcell i Vivaldi, a la primera part; i Donizetti, Puccini, Gounod i Bizet, a la segona part del concert. Són àries de les òperes més emblemàtiques que interpreta sovint Mireia Pintó, de Vivaldi a la Carmen de Bizet, des de fa ja més de vint anys. L'objectiu d'aquest concert, que s'estrenarà al Conservatori, és acostar l'òpera a tots els públics i trencar els tòpics creats a l'entorn del gènere.
 
La manresana Mireia Pintó ha actuat als principals teatres i auditoris d'Holanda, Alemanya, Grècia, Itàlia, Andorra, França, Mònaco, Rússia i Japó, entre d'altres, i arriba al Conservatori acompanyada per l'Orquestra Terrassa48, amb seu concertino-director Quim Térmens, amb qui Pintó col·labora habitualment des dels seus inicis.
 
Les entrades per veure Un passeig per l'òpera tenen un preu de 20 euros ( de 18 pels majors de 65 anys, menors de 25, per Escoles de Música i amb el carnet d'El Galliner), i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 872 36 36) o per internet, a través d'aquest enllaç.