La Bonavista recupera el doble sentit a la carretera de Santpedor

Des de les 8 d'aquest dimarts al vespre fins a les 6 de la matinada de divendres, es faran els darrers treballs de senyalització horitzontal en aquest entorn

Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 17:13h
La rotonda de la Bonavista recuperarà totalment el trànsit
La rotonda de la Bonavista recuperarà totalment el trànsit | Isaac Esteban
El trànsit a l'entorn de la Bonavista recuperarà dimecres al matí la normalitat després de mesos d'obres per a la construcció de la rotonda i la millora dels carrers del seu entorn.

Aquest dimarts, a partir de les 8 del vespre i fins a les 6 del matí de dimecres, es realitzaran treballs de senyalització horitzontal (pintura) al primer tram de la carretera de Santpedor. Amb motiu d'aquests treballs es realitzaran talls de trànsit puntuals, especialment durant la matinada.

A partir de dimecres, es restablirà el doble sentit de circulació a ctra. Santpedor, tram entre plaça Bonavista i carrer Sant Antoni M. Claret (amb un carril en cada sentit), un cop finalitzats els treballs de pavimentació i d'execució d'urbanització de les voreres. D'aquesta manera ja entra en funcionament de manera definitiva i total la circulació al sector, després que el trànsit a la rotonda s'obrís el dia 19 de febrer passat.