El Peguera organitzarà diumenge una cursa pel 90è aniversari de l'institut

La inscripció es pot fer per internet i és totalment gratuïta

Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 11:09h
Els actes de celebració del 90è aniversari del Lluís de Peguera no s'aturen. Aquest diumenge l'esport agafarà protagonisme amb la celebració de La Milla del Peguera.

Una milla, és a dir un quilòmetre i sis cents metres, és una distància prou coneguda en el món de l'atletisme. En aquest cas és la distància perfecta per organitzar una cursa participativa entre alumnes, per una banda, i familiars i gent que vulgui gaudir del córrer, per l'altra.

El Passeig Pere III com a recorregut

La sortida, que serà a l'alçada de l'edifici dels Sindicats, es donarà a les 11.30h per als alumnes inscrits i al cap d'una estona es donarà la sortida per a la resta de participants.

La Milla del Peguera tindrà Passeig Pere III com a recorregut protagonista. La primera part de la cursa passarà per un lateral direcció Conservatori i per tornar,  de pujada, pel lateral del Kursaal, fins acabar a la porta de l'institut.

La inscripció és totalment gratuïta i totes les persones participants rebran una samarreta commemorativa de l'esdeveniment. És per això que és important poder fer una inscripció prèvia a través del formulari que es trobarà a l'adreça moodle.inspeguera.cat.