Amics de l'Òpera de Sabadell portaran «Don Carlo» de Verdi, dimecres al Kursaal

«Don Carlo» de Verdi interpretada pels Amics de l'Òpera de Sabadell
«Don Carlo» de Verdi interpretada pels Amics de l'Òpera de Sabadell | AOS
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 15:47h
Aquest dimecres, 7 de març, a les 8 del vespre, l'òpera torna a la Sala Gran del Kursaal amb la representació de Don Carlo de Giuseppe Verdi. Interpretada pels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, és una de les grans obres mestres del compositor que després d'estrenar-se a Sabadell passarà per 8 ciutats catalanes, entre les quals hi ha Manresa. Amb aquest muntatge l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell celebra el seu 35è aniversari.

Don Carlo és una òpera en quatre actes (sobretitulada en català), amb text de François Joseph Méry i Camille du Locle, basat en el poema dramàtic Don Carlos, Infant von Spanien de Friedrich von Schiller.
 
Estrenada en versió italiana a l'Scala de Milà el 10 de gener de 1884; ‘Don Carlo' és una òpera amb personatges magistralment dibuixats i àries esplèndides, grans cors, música inspiradíssima i un dramatisme intens que no deixa ningú indiferent. Daviel Gil de Tejada dirigeix el cor i l'orquestra, que compta amb Aleksandar Krapovski com a concertino.

Com a activitat prèvia a la representació de del'òpera al Kursaal, una hora abans de la funció hi haurà una xerrada a l'entorn d'aquesta òpera.

Les entrades per veure Don Carlo tenen un preu de 42€ euros (40€ amb Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 8723636) i per internet