«Avui Cuines Tu!» omple d'improvisació un Nais entregat en el guió de la sessió

El cicle Tarima va portar «Avui Cuines Tu!» al Nais
El cicle Tarima va portar «Avui Cuines Tu!» al Nais | Marc Orriols
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 14:32h
"Avui Cuines Tu!", a càrrec de Les Valkiries amb la manresana Núria Dalmau, va omplir durant una hora i mitja el Bar Nais de Manresa en la cinquena jornada del cicle Tarima. Es tractava d'una actuació improvisada on el públic tenia la possibilitat de participar-ne tant en la temàtica com  en el ritme. Les quatre Valkiries es van saber defensar i van mostrar les seves boníssimes aptituds per la interpretació adquirides a l'Institut del Teatre, on comparteixen passió, estudi i professió. La representació va ser repartida en quatre fases: sempre en base als papers que prèviament havia escrit cada participant del públic (una seixantena). 

Per cada una fase, es feia un exercici de imporvisació diferent. Concretament a l'última fase es tractava de fer ús de totes les paperetes restants (una cinquantena) la qual van haver de improvisar una representació mentre anaven introduint temes i paraules llegint les paperetes en qüestió cada cop que un participant del públic feia sonar una campaneta. Durant el vespre va regnar un humor molt fi una especial connexió amb el públic, el qual va respondre activament als requeriments del funcionament de l'actuació. 

La setmana següent en la sisena aportació del cicle de Tarima s'incorporen Atbara, grup jazzístic format pels manresans Jofre Fité i Marta Viñeta.