L'ANC organitza autobusos per anar a les manifestacions de l'11 i el 17 de març a Barcelona

Els bitllets tenen un preu de 9 euros (anar i tornar) i ja es poden comprar presencialment a l'Espai Òmnium o per internet

Els autobusos per anar a les manifestacions sortiran a les tres de la tarda des de l'Estació de Busos de Manresa
Els autobusos per anar a les manifestacions sortiran a les tres de la tarda des de l'Estació de Busos de Manresa | Josep M. Montaner
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 14:08h
L'ANC de Manresa ha organitzat autobusos per anar a les manifestacions que tindran lloc els dies 11 i 17 de març. La d'aquest diumenge, que començarà a les cinc de la tarda i anirà des del passeig de Colom fins al Parc de la Ciutadella, tindrà com a objectiu exigir al nou govern de la Generalitat que obeeixi el mandat de l'1-O i que posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República complint, així, amb allò que es va prometre a les eleccions del 21 de desembre de recuperar el govern legítim i desplegar la República.

La mobilització del dissabte 17, promoguda pel col·lectiu Docents per la República i recolzada, entre altres, per Òmnium i l'ANC, començarà a les cinc de la tarda des del Passeig de Gràcia i acabarà a la plaça Catalunya. Aquesta manifestació sorgeix després que el Ministeri d'Educació hagi proposat incloure una casella per triar el castellà com a llengua vehicular a l'escola catalana i pretén, en primera instància, defensar el model d'escola catalana i d'immersió lingüística i donar suport a l'educació basada en els valors democràtics.

Els tiquets d'autobús, tan per anar a una manifestació com per l'altra, tenen un preu de 9 euros (anar i tornar) i es poden comprar a l'Espai Òmnium de Manresa o a través d'internet, prement aquest enllaç per la de l'11 de març i aquest altre per la del dia 17.

Els autobusos, en tots dos casos, sortiran a les tres de la tarda des de l'Estació de Busos de Manresa.