L'1 d'abril torna el Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil de Setmana Santa del Moianès

Les obres es podran presentar fins el dia 8

Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a la 13:51h
Un any més, el Cercle Artístic del Moianès ha programat una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil de Setmana Santa, destinat a tots aquells nens i nenes fins a 14 anys que visquin en algun dels pobles de la comarca o que hi passin les festes de Setmana Santa.

Les obres, que hauran de tenir com a eix central la natura i arquitectura del Moianès, es podran presentar els dissabtes 1 o 8 d'abril, de dos quarts de set de la tarda a vuit del vespre, a la seu del Cercle Artístic del Moianès (edifici Can Carner de Moià). La mida dels dibuixos haurà de ser de DIN A3 i s'haurà de presentar enganxada en una cartolina de 40x50 centímetres. No s'admetran obres emmarcades però sí que s'hi podrà incorporar un passe-partout. L'obra s'haurà de presentar adjuntant-hi la butlleta d'inscripció que ja es pot trobar a la seu del Cercle Artístic (o al seu web) i a les diferents escoles de la comarca.

El veredicte i lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 16 d'abril, a la una del migdia, a la plaça del Monestir de l'Estany. Hi haurà guardons pels primers premis de cada categoria: la A (infants de 5 i 6 anys); la B (de 7 i 8 anys); la C (de 9, 10 i 11 anys), i la D (de 12, 13 i 14 anys).
Arxivat a