L'Eternam Manresa derrota el CN Sabadell amb un gol a 4 segons d'acabar (5-4)

05 de març del 2018
Actualitzat a les 10:12h
L'Eternam Manresa anté el liderat amb un gol a última hora
L'Eternam Manresa anté el liderat amb un gol a última hora | MFS
A falta de 4 segons per acabar el partit i desprès d´una pilota robada a mitja pista, Josan al segon pal, va transformar el gol de la victòria, i a mes, va fer que el liderat de l'Eternam Manresa FS es mantingui a la classificació una setmana més.

L'Eternam Manresa FS va aconseguir una victòria agònica per 5-4 contra el CN Sabadell. Desprès d´una primera part lenta, en que els manresans varen caure en el joc dels visitants que optaren per aquest joc per no desgastar-se, s'arribà al descans amb un 1-2 al marcador i a l´espera d´una reacció local.

I així va ser, des dels primers instants del segon període. Els manresans augmentaren la seva intensitat i donaren la volta al marcador. Amb el resultat de 3-2, va ser expulsat el local Iken per doble amonestació. Els sabadellencs, amb superioritat sobre el parquet es varen veure sorpresos amb el quart gol manresà. Tot i així, el CN Sabadell va aprofitar aquesta superioritat, i reduí diferències amb un tercer gol.

Amb el partit obert per part dels dos equips, varen ser els visitants qui empataren a quatre gols a 40 segons per acabar. Quant ja es veia el liderat perdut, va arribar el cinquè gol obra de Josan davant l'èxtasi a les graderies del Pujolet.

El proper partit serà el proper dissabte a els 6 de la tarda al pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet davant el Catgas Energia B. Serà una prova de foc mes de cara al títol.