Gran victòria del femení del CP Manresa contra el Bigues i Riells en la Copa (5-4)

El CP Manresa es va merèixer la victòria del primer a l'últim minut del partit
El CP Manresa es va merèixer la victòria del primer a l'últim minut del partit | CPM
05 de març del 2018
Actualitzat a les 10:02h

El CP Manresa es va merèixer la victòria del primer a l'últim minut del partit. Foto: CPM

El femení del CP Manresa ha aconseguit aquest cap de setmana una gran victòria a la Copa, a casa contra el Bigues i Riells, acompanyada de bon joc en equip i d'una actitud més que positiva. El CP Manresa va utilitzar les seves armes: pressió alta intentant tapar qualsevol espai de passada perquè el contrari perdés força pilotes o l'àrbitre li xiulés passiu. Amb un atac cada vegada més ordenat, de mica en mica van anar arribant gran quantitat d'ocasions.

Això sí, moltes ocasions i pocs encerts de cara a porteria, fet que va propiciar que les visitants, sense fer un gran joc i anant de rossec del domini de les anresanes, s'avancessin al marcador. A partir d'aquest moment hi va haver alternança en el marcador, però no en el joc, fins a arribar a un clar 4-2 per a les bagenques. El CP Manresa, però, no va culminar la seva falta directa en arribar a les 10 faltes i, per contra, el Bigues i Riells feu una excel·lent execució de la seva, de manera que s'arribà a falta de 3 minuts amb un 4-4 que feia trontollar tot l'esforç i bon joc de les locals.

Un temps mort en el moment adequat, indicacions clares i les ganes de totes les jugadores de lluitar fins el final, aquesta vegada sí, van tenir premi amb un gol que va deixar clar qui s'havia d'emportar el partit.