La Guàrdia Municipal de Sant Salvador de Guardiola dona suport a l'hopital d'oncologia

Escuts solidaris brodats
Escuts solidaris brodats | AjSSG
Redacció
05 de març del 2018
Actualitzat a les 0:28h
La Guàrdia Municipal de Sant Salvador de Guardiola s'ha sumat a la iniciativa solidària #pelsvalents, amb què es volen recollir fons per col·laborar en la construcció de l'hospital oncològic infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. Per fer-ho, han creat i posat a la venda uns escuts solidaris brodats, al preu de 4 euros, que es poden comprar a les mateixes oficines del cos. Els escuts, que es poden enganxar a qualsevol peça de roba amb una planxada, porten el nom de la Guàrdia Municipal i també el lema #pelsvalents en daurat, amb què es vol identificar el coratge i la lluita dels infants que s'enfronten al càncer.

Les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, van ser les impulsores d'aquesta iniciativa, a la qual s'han sumat cossos policials d'altres localitats. La Guàrdia Municipal de Sant Salvador de Guardiola és la primera a adherir-se al projecte a la comarca del Bages. A través del seu perfil de Facebook, creat recentment, han difós tota la informació necessària per conèixer de prop la iniciativa i poder adquirir aquests ‘escuts solidaris'.

L'objectiu final de la iniciativa és recaptar com més diners millor per crear el centre oncològic més gran d'Europa a l'hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Així com per contribuir al finançament de projectes d'investigació del càncer, i programes d'atenció i educació pels nens afectats.