El femení del CN Minorisa venç amb dificultats el CN Badia (9-8)

El CN Minorisa va vèncer en CN Badia de forma ajustada
El CN Minorisa va vèncer en CN Badia de forma ajustada | Simón Noguera
04 de març del 2018
Actualitzat a les 9:44h
Les jugadores del CN Minorisa van superar amb moltes dificultats el repte que significava la visita del CN Badia, ja que, tal i com s'apropa el final de la fase augmenta el valor dels punts. Les jugadores vallesanes van saber plantar cara a un rival teòricament superior, però que no va saber plasmar aquesta superioritat en el marcador, tot i les nombroses oportunitats.

El primer quart, que va finalitzar en empat a dos gols, va ser de continues alternances en el marcador. Els gols manresans van ésser anotats per Bisbal i Casasayas. El segon quart, després d'un intercanvi d'oportunitats, amb jugades de superioritat i fins i tot un penal desaprofitat per part local, va comptar amb els gols de Casasayas, en superioritat, i Muns. El 4-2 en el marcador seria escurçat per les de Badia de pena màxima.

Amb aquest mínim avantatge local s'incia la segona part del partit. A l'inici, amb gols de Bisbal i Casasayas, aquest de penal, semblava que s'encarrilava el matx. A més a més la mínima resposta visitant va ser contestada amb un altre gol de la màxima golejadora manresana en el partit: Casasayas, que feia que s'arribés al darrer quart amb avantatge 7-4.

De seguida es va veure que les foranes no baixaven els braços i s'apropaven fins a 7-6, que de nou Casasayas, de pena màxima, eixamplava a dos gols, 8-6, i Muns posava el 9-6 que semblava sentenciar el partit. Però la persistència de les visitants va fer que el matx hagués de viure un final emocionant al situar-se 9-8, que les bagenques van mantenir amb esforç.

Arbitratge a càrrec de Roman i López. Van assenyalar quatre exclusions i dos penals a jugadores locals per cinc exclusions i tres penals a les visitants.

Parcials: 2-2, 2-1, 3-1, 2-4.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas 5, I Peirón, A Toribio, C Puerta, L Flores, E Noguera, L Muns 2, J César, A Bisbal 2, A César i M Sala.
CN badia: L Almirall, M Muñoz 2, C Sanz, R López, A Valle 1, E Jiménez 2, M Hidalgo, L Calvo 1, L Fernández 2, B Gallego, A Tera, G Vinyes i L Llagostera.