El Cd'E Manresa intentarà contra la Jonquera seguir l'estela del líder

Juguen diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi del Congost

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 20:58h
El Cd'E Manresa rebrà diumenge (12.00h) la visita de la UE la Jonquera al Nou Estadi del Congost amb la voluntat de seguir sumant punts per acostar-se i atrapar el líder, la FE Grama. Aquesta setmana ha estat atípica en els entrenaments per la climatologia.

El mateix entrenador del Manresa, Andreu, ho reconeixia: "És la primera vegada des que sóc entrenador, que he hagut de parar per causes de la meteorologia. Esperem que sigui positiu pel descans de cara al partit de diumenge".

El Cd'E Manresa ve de seguir intractable com a visitant, amb la victòria 0-3 al camp del Sant Cugat. Amb aquesta duu invicte 9 partits consecutius, amb 7 victòries i 2 empats -els dos al Nou Estadi-. No coneix la derrota a fora en tota la temporada amb 10 victòries i 2 empats, sumant 32 dels 36 punts possibles. Ha millorat al Nou Estadi, amb un global de 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes, amb 14 punts dels 30 possibles.

Figura segon a la classificació amb 46 punts. Suma 35 gols a favor i 13 en contra. Es troba a 5 punts del líder FE Grama (51) i ha ampliat la diferència a 7 punts amb el tercer CF Montañesa (39), després de l'empat d'aquest al camp del Júpiter.

Per part de la UE la Junquera, aquesta setmana el Comitè de Competició ha determinat donar per finalitzat el seu partit al camp de la UE San Juan amb empat a 2, després de suspendre's per aldarulls.

Ve d'empatar, en l'última jornada, a 1 amb la visita del CF Can Vidalet. Amb 30 punts figura desè a la classificació, amb 8 victòries, 6 empats i 8 derrotes. En gols, 27 a favor i 29 en contra.

L'entrenador manresà explica que "és un equip que conec força bé, i un club on tinc bons amics. El seu plantejament inicial era recuperar la categoria perduda la temporada passada. Ara es troben en una situació que no esperaven, en una zona que miren amunt i avall. Si tenen una petita oportunitat d'enganxar-se al tren de dalt, passa per intentar guanyar al Manresa aquest diumenge".