Sant Vicenç de Castellet obrirà una oficina gratuïta d'assessorament agrari

L'Associació Massís de Montserrat oferirà assessorament un cop al mes amb l'objectiu de posar en valor la producció agrària del territori

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 14:57h
A partir d'aquest mes de març Sant Vicenç de Castellet disposarà d'una nova oficina d'assessorament agrari en el marc d'un projecte que impulsa l'Associació Massís de Montserrat arreu del territori. L'entitat proposa posar en valor la producció agrària del territori a partir de la creació d'horts comunitaris i banc de terres, sessions de formació i l'organització de fires i activitats divulgatives. La presentació de la nova oficina serà aquest proper dimarts 6 de març a les 7 de la tarda a l'Espai Ateneu.

Cada segon dimecres de mes

L'oficina d'assessorament agrari de Sant Vicenç de Castellet estarà ubicada a les pròpies instal·lacions de l'Ajuntament i obrirà cada segon dimecres de mes de les 10 del matí a les 2 del migdia. L'oficina comptarà amb un enginyer agrònom que oferirà assessorament gratuït (plagues, problemàtiques, inquietuds, seguiment i gestió de parcs i jardins, incorporació agrària i ramadera, etc) i elaborarà una diagnosi de l'estat de la pagesia a Sant Vicenç de Castellet.