L'espanyolisme més xenòfob reclama el trasllat de Sor Lucía «fora d'Espanya»

Han iniciat una recollida de signatures a la xarxa que ja compta amb gairebé 4.000 suports

So Lucía Caram
So Lucía Caram | AFT
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 12:28h
La monja dominica manresana Sor Lucía, "pren part i abraça amb inusitat fervor i emoció la causa independentista, encoratjant el desacatament a les lleis i posant en dubte la universalitat de la seva consagració a Déu".

Aquest és el principal motiu que ha impulsat una recollida de signatures a través de la web Change que demana el trasllat de Sor Lucía Caram a una destinació "fora d'Espanya" i que compta, hores d'ara, amb gairebé 4.000 suports d'espanyolistes amb tints xenòfobs que plantegen l'expulsió de l'Estat d'una persona, únicament, perquè és d'origen argentí.

L'acció, impulsada per Jesús Manuel Pride Bocardo, va dirigida a la superiora del Convent de Santa Clara de Manresa. En el seu argumentari defensa que "com a membre d'una Família Religiosa, pertanyent a l'Església Catòlica, ha de mantenir-se al marge de les disputes polítiques d'un Estat democràtic de Dret, com és Espanya", i per això demana el seu trasllat "fora d'Espanya" ja que només "fa créixer la crispació a Catalunya i a tot Espanya"