Obert el termini per presentar candidatures a la Medalla de Sant Vicenç 2018

La tercera edició d'aquesta iniciativa que reconeix un veí o veïna per la seva dedicació desinteressada al municipi, es donarà a conèixer coincidint amb la Festa Major

Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 10:04h
Des d'aquest dijous 1 de març ha quedat obert el termini per presentar candidatures a la Medalla de Sant Vicenç 2018. Aquesta iniciativa de participació ciutadana proposa reconèixer un veí o veïna del municipi que hagi destacat per la seva dedicació desinteressada al municipi al llarg de la seva trajectòria. Aquest any la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet compta amb una nova Comissió que treballarà per potenciar un reconeixement que es farà públic coincidint amb la Festa Major d'Estiu.

Tot el mes de març

Els veïns i veïnes i les entitats que vulguin proposar candidatures tindran temps fins al proper 31 de març per proposar el seu candidat o candidata. Ho poden fer l'OAC de l'Ajuntament o bé a través de la pàgina web En les dues primeres edicions de la Medalla de Sant Vicenç es van reconèixer Josep Gomàriz i Manel Garcia Mana, el darrer a títol pòstum.