L'Eternam Manresa FS fa dos nous fitxatges abans de jugar contra el CN Sabadell

Fouad i Santa, els dos nous fitxatges de l'Eternam Manresa
Fouad i Santa, els dos nous fitxatges de l'Eternam Manresa | MFS
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 12:00h
El futbol sala torna al Pujolet dissabte (18.15h) amb un dels partits atractius que té el campionat. I es que l'Eternam Manresa rep al CN Sabadell, equip històric en aquest esport al igual que els manresans per l'antiguitat dels dos clubs. El CN Sabadell disposa d'aquesta secció des de fa molts anys en que va militar a la divisió de plata en diverses ocasions. Ara, i sota les ordres de Diego Blanco i amb el fitxatge estel·lar de Dani Salgado, estan en setena posició a la taula amb 32 punts. Són ells qui trenquen la classificació ja que el sisè classificat en té 42, precisament el seu rival ciutadà, l'Escola Pia Sabadell.

Parlar de Diego Blanco es parlar d'un ex jugador contrastat. Es va iniciar al desaparegut Epic Casino de Terrassa per passar a ser professional amb Sala 5 Martorell i Peñíscola a la 1a divisió. Ara com a entrenador, està en la seva tercera temporada.

El conjunt sabadellenc és un equip amb molts bons resultats fora de Can Balsach, sobretot a l'inici de lliga. En els seus desplaçaments té d'11 partits jugats, 6 victòries, 1 empat i 4 derrotes. En el global de la competició, 10 partits guanyats, 2 empats i 10 de perduts. Està amb 118 gols a favor i 125 en contra. En aquestes últimes jornades està fent fluixos resultats com l'empat i la derrota a casa seva contra Canet i La Union respectivament, i l'amplia derrota a la Barceloneta.

En el partit de la primera volta, l'Eternam Manresa va guanyar a Sabadell amb el resultat final de 3 gols 9 desprès d'un partit molt ajustat.

Pel que fa als manresans, podran comptar amb tota la plantilla al complert a més dels dos nous fitxatges que s'han produït a ultima hora. Hores d'ara amb el liderat amb tan sols un punt més que el CCR Castelldefels, es presenta un partit que cal treure endavant a només vuit jornades per acabar el campionat.

Fouad i Santa, fitxatges per compensar la plantilla

L'Eternam Manresa ha respost a les recents baixes de Said i Gordillo amb dues incorporacions a poques hores de finalitzar el termini. Aquests dos jugadors compensaran una plantilla que s'havia quedat curta, o si més no, molt justa de cara la recta final del campionat.