Santpedor fa públics els vencedors dels pressupostos participatius

Judit Raja, regidora d'Hisenda, i Toni Valverde, regidor de Comunicació
Judit Raja, regidora d'Hisenda, i Toni Valverde, regidor de Comunicació | Xavier Sucarrats
01 de març del 2018
Actualitzat a les 21:12h
L'Ajuntament de Santpedor ha fet públics els resultats dels pressupostos participatius 2018. De les disset propostes que es podien votar, set veuran la llum durant l'any en curs. En total, 681 vilatans han pres part en aquest procés participatiu. Representa l'11,7% del descens. Això és el triple de participació que en l'edició de 2017. 

L'acte l'han presentat Judit Raja, regidora d'hisenda, i Toni Valverde, regidor de Comunicació. Tots dos han valorat molt positivament aquestes dades i han anunciat de cara al 2019 es mantindrà la dotació econòmica de 60.000 euros. La novetat raurà en què es començarà a publicitat aquest procés a partir del mes de juny si bé es mantindrà el calendari.

Pel què fa als guanyadors, al bloc 1 (projectes fins a 30.000€) s'ha imposat la creació d'un espai multiesportiu pumptrack a la zona esportiva. Del bloc 2 (fins a 20.000€) n'han sortit dos projectes. L'ampliació del parc de la plaça de la pau amb rocòdrom i tirolina i l'acondicionament d'un street work out. I del bloc 3 (fins a 5.000€ amb una dotació que arribava als 10.000), la creació d'una zona verda darrera l'escola La Serreta, la instal·lació d'una bústia a la biblioteca, la instal·lació de més papereres al poble i la millora de la senyalització del camí peatonal que va cap als aiguamolls.

La creació de la zona verda darrera l'escola La Serreta és el projecte més votat amb 215 suports.
Arxivat a