La fira Fora Stocks torna diumenge amb més parades que mai

També tindrà música en directe al llarg del dia i un servei gratuït d'assessoria d'imatge

Marta Pla, estilista, Tania Infante, presidenta de la UBIC i Joan Tomasa, presentant la Fora Stocks
Marta Pla, estilista, Tania Infante, presidenta de la UBIC i Joan Tomasa, presentant la Fora Stocks | Sílvia Rius
01 de març del 2018
Actualitzat a les 17:44h
La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa ha celebrat una roda de premsa per a presentar les novetats de la vint-i-dosena edició de la Fira Fora Stocks que se celebrarà aquest diumenge 4 de març de les deu del matí fins a les vuit del vespre. 

Els organitzadors celebren l'èxit de la fira entre els botiguers i comerciants manresans i aplaudeixen l'augment d'establiments col·laboradors. En aquesta ocasió anuncien un significant augment en relació a l'edició passada comptant amb una cinquantena de punts.

Una de les grans novetats d'enguany la trobem en el servei d’assessoria d'imatge, un servei totalment gratuït i d'uns deu minuts de durada en el que l'assessora d'imatge Marta Pla ajudarà a trobar els colors i patrons que més afavoreixen segons el cos de cada persona. Un servei totalment individual i personalitzat disponible per a tots els visitants i que s'oferirà per primera vegada en aquesta edició.

La col·laboració amb altres entitats manresanes ha propiciat la unió amb els estudiants del Conservatori de Manresa. Els músics, a càrrec de l’entreteniment, estaran repartits en  diversos escenaris al llarg de la fira on es podran escoltar cinc grups de vent, metall, jazz i fusta. D’altra banda, la fira segueix apostant per un espai infantil a la plaça de Crist Rei, on els més petits de la casa podran passar el dia entre ponis i inflables.

Tot i les obres que s'estan realitzant al Passeig, els organitzadors confien en què la fira no es veurà afectada. En el primer tram s'instal·laran els comerciants i el servei d'assessoria d'imatge, seguit de la zona infantil i de la presència de dos concessionaris de cotxes.

Com a detall, destaca que el logotip de la fira perd l'habitual lloro que el presidia.