L'Escola Paidos celebra el proper dissabte la jornada de portes obertes

Des de dos quarts d'onze fins a les dues del migdia, tots els visitants podran conèixer el projecte educatiu de l'escola

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 20:13h
L'Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages, cooperativa de mestres amb més de 45 anys d'història, celebra el proper dissabte dia 3 de març de 2018 de 10:30 a 14h la seva jornada de portes obertes per explicar, a totes les famílies interessades, la seva proposta educativa del 4 mesos als 16 anys.

Un projecte que contempla el desenvolupament integral de tot l'alumnat amb l'objectiu de que esdevinguin persones creatives, emprenedores, crítiques, amb habilitats socials i emocionals, que sàpiguen cooperar, compartir i treballar en equip, competents en TIC i plurilingües.

Durant el matí, es podran visitar les instal·lacions i conèixer els diferents projectes educatius que s'estan treballant, com la "Paidos Travel Market", Circuits elèctrics, maquetes, simple Machines, la psicomotricitat, l'escola de música, la creativitat, etc. També es podrà visitar la Paidos Futur Classroom, la nova aula del futur, que acull la "Mostra d'activitats de tecnologia" i les "Impressions 3D".

Així mateix, a les 12h. hi haurà una xerrada informativa del Projecte Educatiu.